SolunFM

Ка-52

Пар руски борбени хеликоптери Ка-52 во акција во небото на Донбас.

Двата Ка-52 дејствуваат со ненасочувани ракети по позициите на украинската армија.

Двата хеликоптери од земја ги наведуваат руски разузнавачи.