SolunFM

Отпадот од Северџанистанскиот Џихад веќе почна да организира „протести“ против „приказната од Фокус“.

Не губете моментум, момци – сите на улица. Време е за следното свртување на дијалектичкиот сврдел.

Чекаме Паљачо да повика на протест следно.

Повеќе на тема – Сè за пари сè за Северна заканите геноцидот и злосторството против човештвото државата Македонија и Македонците продолжуваат