SolunFM

Tag: Дејана Новаковиќ

  • Пред две и пол години ќерка ми се лекуваше на клиника за онкологија

    Пред две и пол години ќерка ми се лекуваше на клиника за онкологија

    Мислевме дека се лекува, ониј ми го убија детето. Од лесно излечив тип на канцер они со „терапијата„ го хранеле канцерот. Јавно објавувам дека нема да ги оставам да се заташка како се што се заташкува во скапаната држава. Ќе активирам све што е во моја моќ и Ве замолувам сите што можете да помогнете…