SolunFM

Tag: Село гори баба се чешла

  • После се жалат.

    После се жалат.

    оф оф. После ќе се жалат како пиперките и доматите се скапи а ќе спукаат по 500-600 еур ( ако не и повеќе ) за 2-3 дена во Јунанистан.