SolunFM

Tag: Стилијан Самарџиев

 • Филип

  Филип

  Повеќе на тема – Да ги потсетам пак сите кои што сеуште ги шират лагите дека Македонците биле “Грци“.

 • Во Соботско за прв пат ќе се одржи Литургија

  Во Соботско за прв пат ќе се одржи Литургија

  Соопштение : На Велики Четврток 13 април 2023 година во Соботско за прв пат ќе се одржи Божествена Литургија во црквата ( Молитвен дом ) Света Злата Мегленска во новиот простор на црквата. Секој што сака да присуствува на овој историски настан може да дојде во Соботско Егејска Македонија. Божествената Литургија ќе трае од 7:30…

 • My king

  My king

 • Изјава на Архимандритот Никодим Царкњас

  Изјава на Архимандритот Никодим Царкњас

  Црква Света Злата Мегленска Соботско Егејска Македонија.