SolunFM

Никому не кажувајте

Русите уживаат во животот по сите санкции кон Русија, додека многу земји во Европа протестираат

Извор : Лудата Јоци фан клуб

Повеќе на тема – Москва : Државите од западот не се добредојдени во државите од БРИКС