SolunFM

Денешниот ден длабоко ги истакнува длабоката разлика и раздор во државава.

Ново име, се прават обиди за преиначување на историјата, спласнати национални чувства, заспан народ. Во изминативе 32 години, политичкиве креатури направија државичево да не вреди ни пет пари.

Честит празник.