SolunFM

Катица Ќулафкова, Божидар Божиновски, Нестор Огинар, Дарија Антовска, и сите други празноглави корисни идиоти од протестите се одговорни за траумата на овие луѓе.

Напис на Фокус беше доволен за да им го уништите животот.
Само тоа се случи во реалноста.
Се друго е шпекулација.

Повеќе на тема – Отпадот од Северџанистанскиот Џихад веќе почна да организира „протести“ против „приказната од Фокус“.