SolunFM

Копјето Ланцет-3М во акција

Дронови камиказе “Ланцет-3М уништуваат систем за воздушна одбрана БУК-М1 и реактивен ракетен систем чешки Вампир (модернизирана верзија на советскиот БМ-21 Град) на вооружените сили на Украина во околината на Бахмут.

Хируршки погодоци.