SolunFM

Насилниците на Макрон.

Кога демонстрантите ќе се пресметаат со насилниците на Макрон…засега мали препукувања, но во зависност од тоа што ќе се случува утре, којзнае како се тоа ќе се развива…

When protesters take on Macron’s thugs…small skirmishes for now, but depending on what happens tomorrow, who knows how that will develop… #ДалиКрајотВакаМириса