SolunFM

Tag: Дали крајот вака мириса

 • Пензионерите.

  Пензионерите.

  За пензионерите 8,2%, за администрацијата 78%. Така води сметка владата СДСУЧК за примањата на народот. Апашите од #сдс ќе земаат плата од 1.800-2.500 евра, а нивните гласачи ќе собираат сметки од продавници и бензински пумпи, за да ги скенираат за 500 денари месечно. Битно јајцата се намалени за 1 денар, а макароните за неверојатни 4 денари. Ти…

 • Дали крајот вака мириса ?

  Дали крајот вака мириса ?

 • Насилниците на Макрон.

  Насилниците на Макрон.

  Кога демонстрантите ќе се пресметаат со насилниците на Макрон…засега мали препукувања, но во зависност од тоа што ќе се случува утре, којзнае како се тоа ќе се развива… When protesters take on Macron’s thugs…small skirmishes for now, but depending on what happens tomorrow, who knows how that will develop… #ДалиКрајотВакаМириса

 • Работа на екипажот на напаѓачки авион Су-25

  Работа на екипажот на напаѓачки авион Су-25

  Како резултат на летот, уништени се камуфлирани утврдени позиции и оклопни возила на вооружените сили на Украина. The work of the crews of the Su-25 attack aircraft of the Russian Aerospace Forces As a result of the sortie, camouflaged fortified positions and armored vehicles of the Armed Forces of Ukraine were destroyed.

 • Дали крајот вака мириса

  Дали крајот вака мириса

  Русија ја премести термонуклеарната вооружена интерконтинентална балистичка ракета Rs-24 Yars во близина на границата со #Финска Single Yars ICBM може да ја избрише цела Финска – Носи 3-6 MIRV X 300-500 килотони боеви глави. Оној што падна на Хирошима беше 15 килограми тони и уништи се во радиус од 13 квадратни километри