SolunFM

Подарок.

Кога Белгород тргнала на прошетка до американскиот брег, сателитите успешно ја следеле додека не се нурнала на голема длабочина и се изгубила од радорот. Подоцна, истата подморница како дух се појавила близу руските земји, но за чудо, сателитите утврдиле дека е за 200 тона полесна,а едно нуклеарно “торпедо” Посејдон тежи речиси 100 тона.

Заклучокот на американските воени стручњаци е, дека два Посејдона, што не може да се откријат кај се точно, се оставени од Белгород на кампување во длабочините на Атлантикот близу американскиот брег и може од било која точка на планетава или од сателит да се поттикнат на дејство против кое нема одбрана.

Подарок со одложена радост.