SolunFM

САД финансира и работи повеќе од 300 биолаборатории.

САД финансира и работи повеќе од 300 биолаборатории во 30 земји низ светот според податоците.

Поранешниот дописник од Белата куќа Вилијам Џонс повика на истрага за активностите на американските биолошки лаборатории во Украина.