SolunFM

Tag: Cyber club ludata Joci

 • Пензионерите.

  Пензионерите.

  За пензионерите 8,2%, за администрацијата 78%. Така води сметка владата СДСУЧК за примањата на народот. Апашите од #сдс ќе земаат плата од 1.800-2.500 евра, а нивните гласачи ќе собираат сметки од продавници и бензински пумпи, за да ги скенираат за 500 денари месечно. Битно јајцата се намалени за 1 денар, а макароните за неверојатни 4 денари. Ти…

 • Cyber club ludata Joci

  Cyber club ludata Joci

 • САД финансира и работи повеќе од 300 биолаборатории.

  САД финансира и работи повеќе од 300 биолаборатории.

  САД финансира и работи повеќе од 300 биолаборатории во 30 земји низ светот според податоците. Поранешниот дописник од Белата куќа Вилијам Џонс повика на истрага за активностите на американските биолошки лаборатории во Украина.

 • Вака изгледа мапата на летот на извидувачките авиони на НАТО.

  Вака изгледа мапата на летот на извидувачките авиони на НАТО.

  Вака изгледа мапата на летот на извидувачките авиони на НАТО за последните 2 месеци. Посебно се заинтересирани за границите на Русија, Белорусија и Украина. Визуелизација на „ширење на НАТО кон исток“ во однос на летови на извидувачки авиони и стратешки извидувачки беспилотни летала кои припаѓаат на земјите на НАТО.