SolunFM

Столтенберг

Сите сојузници на НАТО се согласуваат Украина да стане членка на алијансата.

Земјите од НАТО на состанокот во Рамштајн ќе разговараат за можноста за обезбедување на Украина со различни видови борбени авиони.

/Столтенберг/