SolunFM

Украинкава

Според Украинкава, која се фали дека била жена на пратеник и збеснува оти ја запреле сообраќајци при редовна проверка, сите нормални украински мажи биле во Бахмут ( и нормално, гинат ), а не како педерасите во Киев што изигруваат џандари.

Се’ е нормално, всјо порјатки или како треба.