SolunFM

Вака изгледа мапата на летот на извидувачките авиони на НАТО.

Вака изгледа мапата на летот на извидувачките авиони на НАТО за последните 2 месеци. Посебно се заинтересирани за границите на Русија, Белорусија и Украина.

Визуелизација на „ширење на НАТО кон исток“ во однос на летови на извидувачки авиони и стратешки извидувачки беспилотни летала кои припаѓаат на земјите на НАТО.