SolunFM

Жените од Азовскиот баталјон.

Баталјонот Азов е ултра десничарски и отворено користи нацистички симболи. Загриженоста за демократијата во Украина расте ( ДВ германска јавна телевизија ) 2015 година.

Западниот МСМ како владата финансиран од германската ДВ со години ја покажуваше вистината за Украина.

Продолжение – Жени од баталјон #Азов.