SolunFM

Голем петок

Денес човештвото го осуди Бога на смрт.Тоа е најголем бунт во историјата на небото и земјата.

Тоа е најголемиот грев во историјата на небото и земјата.

Ни паднатите ангели не го направија тоа.

Денес беше извршена ужасна пресуда над Бога.

Светот никогаш не видел по невин осуденик,по луд судија.

,,ПРОСТИ ИМ ТАТКО ЗАШТО

НЕ ЗНААТ ШТО ПРАВАТ”