SolunFM

Tag: Ивица Симоновски

  • Голем петок

    Голем петок

    Денес човештвото го осуди Бога на смрт.Тоа е најголем бунт во историјата на небото и земјата. Тоа е најголемиот грев во историјата на небото и земјата. Ни паднатите ангели не го направија тоа. Денес беше извршена ужасна пресуда над Бога. Светот никогаш не видел по невин осуденик,по луд судија. ,,ПРОСТИ ИМ ТАТКО ЗАШТО НЕ ЗНААТ…