SolunFM

За вентилаторот.

Добродојдовте на SolunFM.com.

Северџанистан против Македонија.

⚠️

Се надевам ова ќе биде прва и последна статија поврзана со вентилаторот затоа ќе се обидам да бидам колку што е можно краток и јасен лошо не ви мислам.

На порталот SolunFM.com нема да бидат објавувани слики и видеа поврзани со вентилаторот без разлика дали вентилаторот бил „сладок„ во форма на срце „избледен„ или во „мини„ формат ниту суптилно нема да дозволиме да ве труеме со вентилаторот и ќе се потрудиме да го сведеме вентилаторот на 0(нула).

Ова не е никаква „закана„ туку е само чиста информација.

Вентилатори и само вентилатори верглаат со окупаторското нацистичкото расистичкото фашистичкото шовинистичкото сепаратистичкото ФИРОМјанското Северџанското „знаме„ и тоа во грло ти го бутаат да се удавиш и да повратиш ако ви е „незгодно„ да го користите нашето точно знаме подобро никакво не користете наместо вентилаторот.

Вентилаторот може слободно во канта да го фрлите аргументите од „типот„ „ама„ или „Ама чекај да ти докажам„ гинеле под вентилаторот не ви пали оти и во времето на Нацистичка Германија гинел/гинеле народ/луѓе под нацистичкото знаме на Хитлер па е забрането и се лежи затвор за негово истакнување во Германија.

Вентилатори и само вентилатори вентилатори вентилатори во лични карти во пасоши во возачките како налепници врз ветробранското стакло ( шофершајбната ) на возилата во изводот на родените во секое село во секој град на центарот ја „краси„ вентилаторот Македонија тоест Северџанија па кога ќе ми текне и приватни кафичи го набутале вентилаторот на влезните врати или на крововите.

Јас не влегувам во кафичи или угостителски домови каде што се вее вентилаторот.

Јас не одам на протести каде што се вее вентилаторот подобро сам ќе го земам нашето точно знаме и ќе протестирам некаде на пример на некоја раскрсница.

Македонци вие треба едно да разберете и да сватите еднаш за секогаш.

Вентилаторот не ви е пријател како што Република Северна не ви е пријател.

( Никогаш Република само Македонија наместо „Република„ користете доколку „мора„ да се уважи уредувањето на Македонија „држава„ „државата„ нè отековте со таа ваша Република Република Република и името на нашата држава е Македонија а не Република Македонија кој тврди нешто друго лаже мота манипулира и појма нема што збори нему веројатно му е испран мозокот од ФИРОМјански и Северџански „експерти„. )

Ми се смачува кога ќе ве гледам на интернет како се глупирате со вентилаторот а тоа што најмногу ме трогнува е кога ќе го видам вентилаторот на вашите профили некој на сила ве тера да го лепите на вашите профили ? После не сме повеќе пријатели ? Е не сме затоа што јас се дистанцирам од сите пријатели и роднини кои го форсираат вентилаторот без разлика свесно „свесно„ или несвесно и „несвесно„ а доколку некој е упорен и покрај информацијата да престане со вентилоторот да се гиба го блокирам на одреден период додека не видам дека го тргнал вентилаторот или престанал да го форсира вентилаторот. Поминаа две децении и повеќе и уште не знаете демек кое е нашето точно знаме ? Кого правите будала ? 🙂

Исто така ми се смачува кога ќе го видам вентилаторот во „микс„ со знамето од Еге/Кутлеш( Кутлеш е наводно турски збор затоа ќе пробаме и турцизмите од македонскиот речник да ги исфрлиме како што е на пример „Балкан„ и сè што произлегува од „Балкан„ како на пример „балканско„ „балканци„ „балканец„ „балканка„ „балкански„ наместо „Балкан„ и сè што произлегува од него ( никогаш нема да се обединиме околу „Балкан„ „балканско„ „балканци„ „балканец„ „балканка„ „балкански на пример полуостров ) користите подобро и поубаво е „Југославија„ „Југословенско„ „Југословени„ „Југословен„ „Југословенка„ „Југословенски„ ( на пример полуостров ) или „Македонија„ „Македонско„ „Македонци„ „Македонец„ „Македонка„ „Македонски„ ( на пример полуостров ).

Исто така никогаш нема да се обединиме ниту со вентилаторот затоа вентилаторот на 0( нула ).

Уште ќе се молиме лажеме и подлажуваме ?

Повеќе од дваесет години го анализирав вентилаторот и дојдов до таков заклучок дека вентилаторот во нормални услови треба со закон да се забрани како што тоа го направи Германија со „нивното„ нацистичко знаме после Втората Светска Војна.

Вентилаторот е окупаторско нацистичко расистичко фашистичко шовинистичко ФИРОМјанско и Северџанско знаме.

Доколку сакаме да мрднеме од мртва точка вентилаторот мора на 0( нула ) да го сведеме без разлика дали бил „сладок„ на сувенири налепници во форма на срце во мини формат честитки итн.

Игнорирајте сè што е поврзано со вентилаторот вентилаторот не влијае добро на вашето психичко здравје.

Вентилаторот ве прави да немате спокој да не може убаво да се концентирате ви ја уништува концентрацијата ве прави да не сте во состојба нормално да размислувате и расудувате ве прави такви никакви асоцијални да бидете такви зомбирани неемпатични антипатични говеда да ги мразите другите народи животните и природата.

Внимавајте на пример на Фејсбук што како и од каде споделувате Северните говеда го подметнуваат често вентилаторот без вие да го приметите на пример во дел од секунда во некое видео како што тоа го прават сега со „етаблирањето„ на Северна за да не ви смета и да продолжите да го сакате и засакате вентилаторот и Северџанија така северните говеда ги програмираат вашите мозоци да не ви смета вентилаторот или Северна и да го сакате или засакувате вентилаторот или Северна.

Додека си го вратиме знамето на државата Македонија ( Никогаш Република само Македонија )

користете го ова → ❤️💛 или ова →🔴🟡 или ставете на пример некое сонце или бидете креативни но никако не користете го повеќе вентилаторот доколку сакате да се ископаме од ФИРОМјанските и северџански канџи повторувам вентилаторот мора да го сведеме на нула.

Информација за поновите и „поновите„ генерации :

Вентилаторот го наметнаа во 1995 година говедата од СДС под притисок на Атина имавме и ембарго од Атина поради нашето право знаме а на северот од Македонија во исто време имаше војна а пазете Атина беше во Европската Унија и Европа ништо не направи за да и помогне на Македонија Европа можеше да изврши притисок врз Атина но ништо не направи ја оставија Атина да се изживува со нас немаше гориво ни за болничките возила немаше гориво да те однесат на пример со болничка кола од Берово за Кочани на операција а истовремено во северот од Македонија имаше војна единствена отворена граница во тоа време беше онаа со Бугарија и веројатно со Албанија ( но и бугарите се изживуваа на времето со нас јас имам чекано по 18 ( осумнаесет ) саати на границата кај Делчево за да ја поминеме границата од Бугарија кон Македонија со две три коли пред нас на границата.

Мене на пример нацистите од црквите Пимен сите попови во Германија и слични Пекинезери од Македонските Црковни Општини ме блокирале поради моја сугестија за вентилаторот исто така ме блокирале и различни претседатели поради мојата сугестија за вентилаторот да престанат да се глупираат со него едно зборат а друго прават.

Пробав максимално да бидам колку што е можно совесен и културен без да бидам погрешно сватен колку порано се разделите од вентилаторот толку подобро за сите нас.

Повеќе на тема – Добар ден.