SolunFM

Tag: Андрју Корибко

  • Десетте најважни увидувања од заседата на Хамас против Израел

    Десетте најважни увидувања од заседата на Хамас против Израел

    Сè што се случуваше досега ги отвори очите на сите. Угледот на израелските безбедносни служби е разнишан и постои реална можност САД да го замрзнат конфликтот во Украина со цел да го пренасочат ограничениот буџет за воена помош кон Израел. Симболична слика. Од Андрју Корибко Хамас започна невиден ненадеен напад против Израел во текот на…