SolunFM

Tag: Графити

  • Креативни графити од нашите сограѓани на мостот Око.

    Креативни графити од нашите сограѓани на мостот Око.

    Вољата за поубаво Скопје кога се е умрено да ти е мерак да прошеташ.Патем гратис може да бидеш избоден или залутан куршум да ќариш од свадбари. Fuck Serbia Macedonians we will kill you UÇK Albin Kurti Shqipëri Fuck Makedonci No freedom Makedonia Fuck Serbia Macedonians we will kill you Albania Kosovo Fuck Serbia Kosova fuck…