SolunFM

Креативни графити од нашите сограѓани на мостот Око.

Вољата за поубаво Скопје кога се е умрено да ти е мерак да прошеташ.
Патем гратис може да бидеш избоден или залутан куршум да ќариш од свадбари.

Fuck Serbia Macedonians we will kill you

UÇK

Albin Kurti Shqipëri

Fuck Makedonci

No freedom Makedonia

Fuck Serbia Macedonians we will kill you

Albania Kosovo

Fuck Serbia

Kosova fuck Serbia Kurti

Kosova fuck Serbia Kurti No freedom Makedonia

Fuck Macedonia Kosovo Ilirida UÇK

Ilirida This is Kosovo UÇK Big albanian

#8мисептември

#деннанезависност

Повеќе на тема – Контурите на „Голема Албанија“ на новата карта на „Балканот„(Македонскиот Полуостров), кои Западот ги игнорира