SolunFM

Tag: Марјан Лазаревски

  • Ботови

    Ботови

    Продавам ботови, прв сопственик, регистрирани во април, мај и јуни минатата година. Пали вози. Малку користени, најчесто за јачање во коментари, споделување статуси за поголем органски досег и за одбрусување на неистомисленици. Маана им е тоа што не се сервисирани редовно, што следат ист патерн (лесно се детектираат) и што коментираат генерички на секоја објава.…