SolunFM

Tag: Нанџинг

  • GL-5

    GL-5

    Прекрасни тест снимки на кинескиот комплекс за активна заштита за оклопни возила Raptor (GL-5). Овој комплекс за активна заштита (КАЗ) беше создаден од кинеската индустриска корпорација China North Industries Group Corporation (CGNC, попозната под брендот NORINCO), материјалите за него првпат беа претставени на изложбата за радио електроника во Нанџинг во јуни 2017 година. Уништувањето на…