SolunFM

Tag: Њујорк Тајмс

  • Кремљ – Ким Јонг-Ун ќе ја посети Русија

    Кремљ – Ким Јонг-Ун ќе ја посети Русија

    Корејскиот лидер ќе пристигне на неоткриена локација “во наредните денови”, според официјалните лица во Москва. Рускиот претседател Владимир Путин го поздрави корејскиот лидер Ким Јонг Ун пред нивните разговори во кампусот на Далечниот источен федерален универзитет на островот Руски во далечниот источен руски пристанишен град Владивосток на 25 април 2019 година. Корејскиот лидер Ким Јонг-ун…

  • Демократија ? Слобода на говор ?

    Демократија ? Слобода на говор ?

    Повеќе на тема – Ова е љубов.