SolunFM

Tag: Рим

  • Најсиромашната држава во Европа

    Најсиромашната држава во Европа

    Ова е најсиромашната држава во Европа. Дали знаете која е најсиромашната држава во Европа ? Албанија не е. Верувам дека многу помислија на неа. За малициозните не е тоа ниту Србија. Таа исто така е најмалку посетуваната туристичка дестинација.