SolunFM

Најсиромашната држава во Европа

Ова е најсиромашната држава во Европа.

Дали знаете која е најсиромашната држава во Европа ? Албанија не е. Верувам дека многу помислија на неа. За малициозните не е тоа ниту Србија. Таа исто така е најмалку посетуваната туристичка дестинација.