SolunFM

Tag: Ростов

  • Сателитска снимка

    Сателитска снимка

    Сателитска слика од интензивната работа на авијацијата на Воздухопловните сили на Руската Федерација над пограничните региони на Луганската област со Ростовската област.Високата активност на руските воени авиони може да се поврзе со борбени летови и на ловци и на авиони бомбардери, кои, со појавувањето на наведуваните паметни бомби, значително се интензивира активноста на руските воено…