SolunFM

Сателитска снимка

Сателитска слика од интензивната работа на авијацијата на Воздухопловните сили на Руската Федерација над пограничните региони на Луганската област со Ростовската област.
Високата активност на руските воени авиони може да се поврзе со борбени летови и на ловци и на авиони бомбардери, кои, со појавувањето на наведуваните паметни бомби, значително се интензивира активноста на руските воено воздушни сили во речиси сите правци.