SolunFM

Tag: WTC

  • #9/11 #СТЦ #факти · Операција под лажно знаме.

    #9/11 #СТЦ #факти · Операција под лажно знаме.

    Додека Американците релативно брзо го напаѓаат прво Авганистан, а подоцна и Ирак со лажни докази, сомнежите растат за официјалната верзија на 11 септември. Она што кружеше на интернет во форма на шпекулации веднаш по нападите претходно се сметаше за дива теорија на заговор. Но, индициите, па дури и доказите даваат јасна слика. Не се исламските…