SolunFM

#9/11 #СТЦ #факти · Операција под лажно знаме.

Додека Американците релативно брзо го напаѓаат прво Авганистан, а подоцна и Ирак со лажни докази, сомнежите растат за официјалната верзија на 11 септември. Она што кружеше на интернет во форма на шпекулации веднаш по нападите претходно се сметаше за дива теорија на заговор. Но, индициите, па дури и доказите даваат јасна слика. Не се исламските терористи, туку некои високи воени офицери и политичари на самата американска влада, кои се чини дека се одговорни за страшните напади.

Целиот документарец на германски:

Операција под лажно знаме · Што се случи на 11 септември ?

На 11 септември 2001 година беа извршени „терористички„ напади во САД. Од тогаш до денес се донесени многу ригорозни закони „за заштита„ од тероризам, на пример забрането е да се пуши во авионите, кафичи ресторанти да не можеш да си купиш пиво од бензинска, угостителските домови ресторанти кафичи да не смеат и да не можат да работат до колку си сакаат. Еден тон лаги демек борба „против„ измислениот тероризам и измислената и подржана „Ал-Каида„ од ЦИА, демек „против Бин-Ладен„, кој почина во најблизок круг во својата фамилија а не го убија американците како што излажа Обама тој почина неколку години претходно и не беше убиен, тој имаше проблеми со бубрезите и е закопан на место каде никој не знае каде е закопан, таква им е традицијата. Ден денес лежат невини луѓе без докази без судење без адвокати луѓе во најстрашниот затвор кој постои моментално на планетава во Гвантанамо на кубанскиот остров, парче земја окупирана од САД кои не плаќаат за „изнајменото„ парче земја во Куба, а Кубанците не можат уште да ги истераат американците од Куба, ги нејќат таму.


Tags: