SolunFM

Tag: Западна Африка

  • Првиот чекор е да се соочиш со вистината дека Македонија ја нема повеќе.

    Првиот чекор е да се соочиш со вистината дека Македонија ја нема повеќе.

    Нема Македонска фудбалска репрезентација, нема Македонски претставник на Евровизија, нема Македонско собрание, знаме, нема главен град на Македонија. Нема пријателе, нема. Окупација е, и окупаторот сака да те убеди дека Македонија и сѐ Македонско може да живее таму некаде, дома, приватно, во твоето срце или ум и дека тоа е вистината а не она што…