SolunFM

Гледајте до крај

Инспирирано од големата посетеност на СМРДСМ митинзите во Вудбери, Џорџија 🙂 

Гледајте до крај.

Повеќе на тема – Сè за пари сè за Северна заканите геноцидот и злосторството против човештвото државата Македонија и Македонците продолжуваат