SolunFM

Помош

Се наоѓам во очајна состојба молам и молам за помош ама никој не помага волонтери или здруженија кои сте во реонот Катланово помогнете ми се работи за четири големи кучиња и пет мали од големите три се женки кои не се стерилизирани и едно машко проблем е во тоа што не дозволуваат да се фатат и ќе треба заловување. Јас здравствено не сум добра не можам и не можам сама ништо да направам а тие си го тераат своето сега има и пет мали од едната кучка. Ви се обраќам за помош зошто ситуацијава е навистина алармантна. Проблем е и за храна јас живеам од минимална пензија а и лекувањето за мојата болест е скапо. Затоа ве молам помогнете на било каков начин зошто не можам да ги гледам да страдаат извинете за долгиот пост.

Извор : Миленичиња – улични и домашни C @ 2016