SolunFM

Tag: Миленици

 • Помош

  Помош

  Се наоѓам во очајна состојба молам и молам за помош ама никој не помага волонтери или здруженија кои сте во реонот Катланово помогнете ми се работи за четири големи кучиња и пет мали од големите три се женки кои не се стерилизирани и едно машко проблем е во тоа што не дозволуваат да се фатат…

 • Be kind to animals

  Be kind to animals

 • Итно.

  Итно.

  Итно! Пред да настрада Мими, и пред да настрада некој од нас што рака ѝ подаваме немајќи каде да ја згрижиме. Ова е Мими. Напуштена во село во Охрид. Ја стерилизиравме и редовно ја храниме. За жал, добиваме закани по нејзиниот живот. Ве молам споделете да ја вдомиме, пред да е прекасно. Извор : Климент…

 • Првиот осомничен.

  Првиот осомничен.

  Го имаме веќе првиот осомничен ако нешто ја снајде Мими. Гадни, прегадни луѓе живеат на тлово земно. А за оваа засилена гадност се виновни и медиумите, кои уживаат екстра хорор приказни да создаваат без да знаат за деталите во позадина, жедни за сензации и драми. И институциите, што ги нема на терен кога најмногу требаат.…

 • Ајде луѓе направете добро дело.

  Ајде луѓе направете добро дело.

  Ајде луѓе направете добро дело пред големиот празник. Дајте му љубов и мало место од вашиот двор на ова предобро кученце. Многу лесно се врзува за луѓе, очајно е за љубов и дом, има благодарен поглед кој ќе ви го стопи срцето. Сигурна сум дека ќе имате сигурен пријател до вас што ќе ви даде…