SolunFM

Cicki.Mk

Еве само да смениме Устав, да влезат 3.500 Бугари, камбоџанци, некоја баба од Уругвај и сите племиња од Африка што ги снимиле ,,Дискавери”, па ќе искрши ЕУ и нозе и раце да нé прими.
За шо праиме муабет не знам.