SolunFM

Tag: Cicki.Mk

 • 600€ повратен билет до Египет, смештај 6 ноќевања, полн пансион во хотелиште

  600€ повратен билет до Египет, смештај 6 ноќевања, полн пансион во хотелиште

  а вие Грција сте решиле да ојте со пиперки и патлиџани во некое апартманче и башка ќе потрошите дупло, зж? *Со лет од Белград, за 300 € има 8 дена сè инклузивно Повеќе на тема – Египет

 • Новата влада

  Новата влада

  Новата влада мора да донесе итен закон за можност да се купи, поседува и носи огнено автоматско оружје само со лична карта за лица постари од 25 години. Да се бетонира маржа 20% и давачки 0% за оружје, и неограничена маржа и 100% давачки за муниција. Само тогаш ќе има ред.

 • Пензионерите.

  Пензионерите.

  За пензионерите 8,2%, за администрацијата 78%. Така води сметка владата СДСУЧК за примањата на народот. Апашите од #сдс ќе земаат плата од 1.800-2.500 евра, а нивните гласачи ќе собираат сметки од продавници и бензински пумпи, за да ги скенираат за 500 денари месечно. Битно јајцата се намалени за 1 денар, а макароните за неверојатни 4 денари. Ти…

 • Американската амбасада се фали.

  Американската амбасада се фали.

  Американската амбасада везден се фали дека донирале ( читај дале на заем ) околу милијарда долари во Македонија, па сега преку Бехтел и Енка време е да си ги вратат назад со камата. Мислевте америте така донираат пари само затоа што многу ве сакаат како стратешки партнери ? Помислете уште еднаш џукели низаедни.

 • Cicki.Mk

  Cicki.Mk

  Еве само да смениме Устав, да влезат 3.500 Бугари, камбоџанци, некоја баба од Уругвај и сите племиња од Африка што ги снимиле ,,Дискавери”, па ќе искрши ЕУ и нозе и раце да нé прими.За шо праиме муабет не знам.