SolunFM

Американската амбасада се фали.

Американската амбасада везден се фали дека донирале ( читај дале на заем ) околу милијарда долари во Македонија, па сега преку Бехтел и Енка време е да си ги вратат назад со камата. Мислевте америте така донираат пари само затоа што многу ве сакаат како стратешки партнери ?

Помислете уште еднаш џукели низаедни.