SolunFM

Бидејќи терминиве не ви се јасни.

Бидејќи терминиве не ви се јасни да ви појасни чичо!

Класифициран значи “државна тајна” од највисоко ниво!

НО , секој пратеник го има и може да го види иако е тешка смешка договор за изградба на автопат да биде “државна тајна”. Значи и пратениците од т.н. опозиција го имаат. Понатаму ваше е да си размислите. И пак ќе речам. МАЛКУ Е ЗА ОВОЈ ГНИЛ И ТРУЛ НАРОД! Малку е!