SolunFM

Tag: Димитар Јовески

 • Крај на приказната.

  Крај на приказната.

  Нема логика усно “некој” да се заканува и да нареди, да не важи документ издаден од државата со определен рок на важност. Крај на приказната. Документите мора да си важат до нивниот официјален датум на истекување, и не туку го заплашувајте народот со закани без потреба, за вакви противуставни закани во нормални држави се понесува…

 • Неписмениот.

  Неписмениот.

  НЕПИСМЕНИОТ ПОЛТРОНИЗИРАН ЛИГУШАВ и РЕТАРДИРАН ПАРТИСКИ КАДАР СИ ГО ЗЕМА ДАНОКОТ СЕКОЈ ДЕН. Додека сите не се посереме на партиите не очекувајте ништо добро!

 • Да.

  Да.

  Да, да, и “НОВИНАРИТЕ” и дел од медиумите, сносат рамноправно вина како и политичарите за уништувањето на државава и хаосот во кој се наоѓаме затоа што и тие се партиски подредени на политиката, кој за пари кој од немај каде. За жал тоа е болната вистина. Повеќе на тема – Хаос

 • Хаос

  Хаос

  Х А О С СÉ E КАЖАНО САМО СО ЕДЕН ЗБОР Повеќе на тема – Cyber club ludata Joci

 • И Левица со Апасијата си ја пуштија сами водата.

  И Левица со Апасијата си ја пуштија сами водата.

  И ЛЕВИЦА со Апасијата си ја пуштија сами водата во шољата во која претходно се напикаа. Отидоа по вода. СДС=ДПНЕ се антидржавни и антинационални партии. Трагедијата на МАКЕДОНСКОТО ШТАБСКО глувче продолжува. Македонците во МАКЕДОНИЈА останавме без никаква политичка поддршка и без држава. Браво, секоја чест на службите. Последен повик и молба за освестување. МАКЕДОНЧЕ отрезни…

 • Бидејќи терминиве не ви се јасни.

  Бидејќи терминиве не ви се јасни.

  Бидејќи терминиве не ви се јасни да ви појасни чичо! Класифициран значи “државна тајна” од највисоко ниво! НО , секој пратеник го има и може да го види иако е тешка смешка договор за изградба на автопат да биде “државна тајна”. Значи и пратениците од т.н. опозиција го имаат. Понатаму ваше е да си размислите.…

 • Малку е.

  Малку е.

  !!!Малку е. За овој никаков народ, малку е. Треба уште да се угнетува и да се пљачка. Малку е!!!