SolunFM

Да.

Да, да, и “НОВИНАРИТЕ” и дел од медиумите, сносат рамноправно вина како и политичарите за уништувањето на државава и хаосот во кој се наоѓаме затоа што и тие се партиски подредени на политиката, кој за пари кој од немај каде. За жал тоа е болната вистина.

Повеќе на тема – Хаос