SolunFM

И Агатангел “патриото” ја продаде кучата.

И Агатангел “патриото” ја продаде кучата. Кој остана уште, од “праведното крило” на Првата Православна Црква на Северџанистан?

Кај сте бе, ФБ протојереи?

Или да почекаме уште малце, да видиме што ќе се случи?

Повеќе на тема – Да сме начисто што потпишувате, глупаци едни интергалактички