SolunFM

И Левица со Апасијата си ја пуштија сами водата.

И ЛЕВИЦА со Апасијата си ја пуштија сами водата во шољата во која претходно се напикаа. Отидоа по вода. СДС=ДПНЕ се антидржавни и антинационални партии. Трагедијата на МАКЕДОНСКОТО ШТАБСКО глувче продолжува. Македонците во МАКЕДОНИЈА останавме без никаква политичка поддршка и без држава. Браво, секоја чест на службите. Последен повик и молба за освестување. МАКЕДОНЧЕ отрезни се! Време е да се преброиме доколку сеуште не има!😢