SolunFM

Идниот свет

Во идниот свет имаме можност да ја поправиме грешката од минатиот кога на сопствена штета ги прекршувавме начелата на ОН само за да им угодиме на неколкумина бирократи и се откажувавме од правата што ни следат и како народ и како држава.

Само ако побараме и сме во победничкиот тим, ако па-не, ќе одговараме за криминалот што си го накалемивме и попатно нанесовме гребнатинки на некои подостојни од нас.