SolunFM

Неписмениот.

НЕПИСМЕНИОТ ПОЛТРОНИЗИРАН ЛИГУШАВ и РЕТАРДИРАН ПАРТИСКИ КАДАР СИ ГО ЗЕМА ДАНОКОТ СЕКОЈ ДЕН. Додека сите не се посереме на партиите не очекувајте ништо добро!