SolunFM

Секако дека сум за.

Секако дека сум ЗА да се одвои 1 милијарда од буџетот за да се донесе Вагнер со цел денацификација на северна.

*На борците на „Оркестарот Вагнер“ им беа доделени ордени и медали на ДНР за херојство во битките во Донбас.

Извор : Лудата Јоци фан клуб.