SolunFM

Северџанистан не е држава.

#Северџанистан не е држава. #Северна не се грижи за тебе. #Северна се грижи за стомаците на окупаторите.

Немате собрание.

Немате партии.

Не ве застапува никој во институциите.

#РазбудетеСЕ