SolunFM

Срам да ви е Камерен Оркестар на Битола – Chamber Orchestra of Bitola ⋮IWConnect.

Правите концерт на Јонче Христовски со одбрана група на северџани на кои Јонче ќе плукнеше ако беше жив.

Дури се правиме наудрени со вакви работи, дотогаш ќе ги продаваме сите работи кои се Македонски на душманите. Не знам како сте пресметале дека ова вреди вака да се обезвредни, ама вие си знаете.